T&O Multi Media Programma's

Overzicht van enige T&O Multi Media Programma's

Internet Puzzel Programma (IPP) is een programma waarmee zes verschillende soorten puzzels zijn op te lossen op de computer. Het programma is gratis te downloaden via internet en de enthousiaste puzzelaar kan zich abonneren op PuzzelPakketten (met het accent op verschillende puzzelsoorten), die regelmatig ververst worden.

De puzzelaar kan op een eenvoudige manier de te spelen puzzel kiezen:

De puzzelaar kan zelf de grootte en kleuren van elke puzzel instellen:

Tijdens het maken van de puzzel wordt de tijd en een puntentelling bijgehouden - het programma is dus ook te gebruiken om onderling puzzel-wedstrijdjes te houden. Van elke puzzelaar persoonlijk worden de instellingen en de scores bijgehouden en per puzzel wordt automatisch de TOP-10 bijgewerkt.

En elke puzzelsoort heeft een bij die puzzelsoort passende opzet:

U kunt IPP gratis downloaden via : PuzzelMatch

WoordWijs is een spelprogramma, waarin de speler aangeboden letters plaatst in een diagram en zo probeert meerdere woorden te vormen. Zodra er in verschillende (ook diagonale) richtingen woorden gevormd worden, haalt het spel de letters van deze woorden uit het speelveld en worden de overblijvende letters doorgeschoven. Een dynamisch woordspel.

Multi-Media aspecten.

Het programma laat bij veel woorden leuke bijpassende geluiden horen (bijvoorbeeld loeien bij het woord koe). Ook aan de visuele vormgeving is veel aandacht besteed.

 

Deze Digitale Puzzel Encyclopedie is HET hulpmiddel voor de echte puzzelaar. Het programma biedt tal van zoek-mogelijkheden: woorden bij omschrijvingen, omschrijvingen bij woorden, woorden bij een paar bekende letters, woorden bij anagrammen, woorden op een paar letters (zowel alfabetisch vooraan als alfabetisch achteraan). Met de optie om te zoeken op alfabetisch achteraan is het zoeken van rijmwoorden een koud kunstje geworden. Het programma werkt met de woordbestanden van een van de grootste uitgevers van puzzeltijdschriften en puzzelboeken in Nederland.

T&O Software kan ook voor U programma's als deze ontwikkelen. Als U hierover meer wilt weten, dan kunt ons een email sturen die wij graag beantwoorden met meer informatie. U kunt een email sturen via T&O contact.

 

Groot Rijmwoordenboek is een programma waarmee de gebruiker automatisch gedichten kan genereren. Geen "stoplappen", zoals meestal in dit soort programma's in elkaar worden gedraaid, maar echt persoonlijke gedichten. Wij hebben dit gerealiseerd door bij een zeer groot aantal persoonlijke eigenschappen, kenmerken, activiteiten, hobby's en gebeurtenissen humoristische gedichtjes te laten maken, die door de gebruiker op alle mogelijke manieren zijn te combineren. De gedichten zijn af te drukken met een mooie omranding en een leuk plaatje. Dit programma is HET hulpmiddel voor iedereen die rond Sint en Kerst wel wat hulp kan gebruiken bij het maken van leuke gedichten. Overigens is het ook best wel leuk om bij verjaardags-cadeautjes een leuk gedicht te voegen!

De omrandingen en plaatjes kunnen gekozen worden uit een groot aantal verschillende omrandingen en plaatjes. Hiervan wordt op de volgende pagina een voorbeeld gegeven, samen met een voorbeeld van een pagina uit de goed verzorgde helptekst.

Hierboven ziet U het onderdeel in het programma Groot Rijmwoordenboek waarbinnen de gebruiker kan kiezen voor een mooie omranding en een leuk plaatje bij het gedicht. Bij het programma zijn een groot aantal verschillende omrandingen en plaatjes gevoegd zodat bij elk gedicht passende illustraties te vinden zijn!

De meeste programma's van T&O Software zijn voorzien van context gevoelige Help (de gebruiker klikt op het symbool met pijl en vraagteken en daarna op het onderdeel van het programma waarover hij/zij informatie wil krijgen) en de Help-tekst zelf is opgezet met duidelijke illustraties en uitleg.

 

Legpuzzel programma's:

waarin kinderen meerdere eenvoudige en moeilijker legpuzzels kunnen oplossen:

 

Doolhof programma's:

waarin kinderen hun weg door verschillende doolhoven zoeken.

 

Kleurboekprogramma's:

waarin kinderen allerlei tekeningen kunnen inkleuren

en die ze daarna met een leuke tekst (die ze zelf intypen) kunnen uitprinten.

 

T&O Software kan ook voor U programma's als deze maken. U zult verrast zijn over de combinatie van hoge kwaliteit en lage prijzen dankzij de software-bibliotheek die wij bij het vervaardigen van allerlei verschillende programma's hebben opgebouwd. Als U een prijsopgave wilt voor uw programma-idee, stuurt U ons dan een email via contact T&O Software met een zo duidelijk mogelijke omschrijving hiervan. Wij zullen U dan graag informeren over onze werkwijze.

Als U vragen hebt naar aanleiding van de bovenstaande informatie,
kunt U een email met uw vraag sturen via
T&O Software contact.

terug: home


                 hoogste lijfrente uitkering       hoogste pensioen uitkering